Ingrediente :
- 1 kg de cartofi mai micuti
- 50 g unt
- 150 g cascaval ras
- 1 lingura cu faina
- 150 g smantana
- 5 oua
- sare
- piper alb
s-au racit , curata-i de coaja si taie-i in felii subtiri.Asaza-i intr-un vas termorezistent ,
uns cu unt.Separat , amesteca galbenusurile cu faina.Adauga treptat smantana ,
100 g cascaval , sare , piper , iar la sfarsit albusurile batute spuma.Toarna acest
amestec peste cartofi si deasupra presara restul de cascaval ras si bucatele de unt.
Lasa la cuptor , la foc potricit , 20 de minute.
Durata : 50 de minute Sfat : Pentru un gust mai aromat , adauga printre feliile
Felul : 2 de cartofi catei de usturoi intregi sau zdrobiti
Portii : 2
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu