Ingrediente :
- 800 g peste fara oase
- 4 felii de paine
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 30 g slanina afumata
- 2 oua
- 3 linguri cu faina
- 1 legatura de marar
- ulei
- sare
- piper alb
sina de tocat impreuna cu ceapa , painea muiata in apa si bine stoarsa , slanina afu-
mata si usturoiul.Adauga ouale , verdeata tocata fin , sare si piper.Amesteca bine si
din aceasta compozitie formeaza chiftele.Trece-le pe fiecare prin faina si prajeste-le
in baie de ulei.Serveste-le calde sau reci cu paste fierte si ketchup dulce.
Durata : 35 de minute Sfat : Inainte de a le servi , poti sa le stropesti
Felul : 2 cu putina zeama de lamaie
Portii : 3-4
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu