sâmbătă, 24 septembrie 2011

Chiftele din peste


Ingrediente :
  • 800 g peste fara oase
  • 4 felii de paine
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 30 g slanina afumata
  • 2 oua
  • 3 linguri cu faina
  • 1 legatura de marar
  • ulei
  • sare
  • piper alb
Mod de preparare : taie ceapa si caleste-o in ulei.Curata pestele si trece-l prin ma-
sina de tocat impreuna cu ceapa , painea muiata in apa si bine stoarsa , slanina afu-
mata si usturoiul.Adauga ouale , verdeata tocata fin , sare si piper.Amesteca bine si
din aceasta compozitie formeaza chiftele.Trece-le pe fiecare prin faina si prajeste-le
in baie de ulei.Serveste-le calde sau reci cu paste fierte si ketchup dulce.

Durata : 35 de minute                 Sfat : Inainte de a le servi , poti sa le stropesti
Felul : 2                                                    cu putina zeama de lamaie
Portii : 3-4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu