Ingrediente :
- 300 g paste late
- sare
- 3 morcovi
- 4 cotlete ( a 150 g )
- piper
- 3 linguri unt
- 50 g cascaval
- frunze de lamaita
multa sare.Spalati morcovii , curatati-i si taiati-i in fasii subtiri , pe lungime.Inainte
cu 4 minute ca pastele sa fie gata fierte , adaugati morcovii.
Luati apoi vasul de pe foc si scurgeti pastele late si morcovii.
Spalati carnea si stergeti-o cu un prosop de bucatarie.Condimentati apoi cu piper
si , eventual , cu putin coriandru macinat mare.Topiti 2 linguri de unt intr-o tigaie si
prajiti carnea , cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Scoateti carnea , satrati-o si inveliti-o in folie de aluminiu , pana la servire.
Puneti peste pastele si morcovii inca fierbinti untul ramas si amestecati bine.
Condimentati usor cu sare si piper.Presarati deasupra cascavalul ras pe razatoarea
mica.Serviti cu friptura si ornati cu frunzulite de lamaita.
Durata : 30 de minute Sfat : Incercati sa folositi un cascaval mai tare , care va
Felul : 2 avea o aroma mai puternica si mai apetisanta.
Portii : 4 Puteti incerca sa folositi un cascaval cu piper
Kcal : 580/portie care se gaseste si la noi in magazine , si care este
mai picant decat cel simplu , fiind pentru pregatirea
acestui fel de mancare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu