luni, 26 septembrie 2011

Fursecuri de ciocolata


Ingrediente :
  • 140 g unt moale
  • 50 g zahar pudra
  • 120 g faina
  • 20 g cacao
  • 1 lingurita cu cafea macinata
  • 20 g ciocolata amaruie rasa
Glazura :
  • 150 g gem de portocale
  • 200 g ciocolata topita la bain-marie
Mod de preparare : freaca untul cu zaharul pudra si in spuma obtinuta
incorporeaza faina amestecata cu cacaua , cafeaua si ciocolata rasa.Cu
mainile umede formeaza bine , asaza-le pe o tava unsa cu unt si tapetata
cu faina.Turteste-le apasand pe fiecare cu o furculita trecuta prin faina.
Coace-le la cuptor 10 minute , dupa care lasa-le sa se raceasca.
Trece fiecare fursec prin gem , apoi prin ciocolata topita , dupa care
uneste-le intre ele.Dupa ce s-au lipit , picura restul de ciocolata topita.

Durata : 40 de minute
Felul : desert

Sfat : Poti inlocui gemul de portocale cu cel preferat de tine.
Ba mai mult , poti adauga gem si cateva alune sau nuci zdrobite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu