Ingrediente :
- 140 g unt moale
- 50 g zahar pudra
- 120 g faina
- 20 g cacao
- 1 lingurita cu cafea macinata
- 20 g ciocolata amaruie rasa
- 150 g gem de portocale
- 200 g ciocolata topita la bain-marie
incorporeaza faina amestecata cu cacaua , cafeaua si ciocolata rasa.Cu
mainile umede formeaza bine , asaza-le pe o tava unsa cu unt si tapetata
cu faina.Turteste-le apasand pe fiecare cu o furculita trecuta prin faina.
Coace-le la cuptor 10 minute , dupa care lasa-le sa se raceasca.
Trece fiecare fursec prin gem , apoi prin ciocolata topita , dupa care
uneste-le intre ele.Dupa ce s-au lipit , picura restul de ciocolata topita.
Durata : 40 de minute
Felul : desert
Sfat : Poti inlocui gemul de portocale cu cel preferat de tine.
Ba mai mult , poti adauga gem si cateva alune sau nuci zdrobite.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu