luni, 26 septembrie 2011

Pui in manta de sunca si salvie


Ingrediente :
  • 4 piepturi de pui ( a 180 g )
  • piper
  • boia de ardei
  • ierburi de Provence
  • 4 fire de salvie
  • 8 felii subtiri de costita
  • 1 dovlecel
  • 2 linguri suc de lamaie
Mod de preparare : spalati carnea , stergeti-o cu un servet de bucatarie si taiati-o
in 2 pe lungime.Frecati-o cu piper , boia de ardei si ierburi de Provence.
Spalati salvia , scuturati-o de apa , rupeti-i frunzulitele.Puneti pe fiecare bucata de
carne 1-2 frunzulite de salvie si infasurati-o apoi intr-o felie de costita.
Incalziti cuptorul la 175 grade.
Spalati si curatati dovlecelul.Taiati-l pe lungime in 8 felii de cca. 3 mm grosime.
Puneti-le intr-o tava unsa cu grasime si asezati pe ele cate un rulou de carne.
Acoperiti cu folie de aluminiu si introduceti tava la cuptor pentru 30 minute.
Serviti rulourile de carne cu feliile de dovlecel.
Puteti orna cu verdeata.Drept garnitura puteti servi paste late.

Durata : 50 minute
Felul : 2
Portii : 4
Kcal : 430/portii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu