Ingrediente :
- 5 ardei grasi galbeni , mici
- cate un ardei gras rosu si verde
- 4 piepturi de pui
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- boia de ardei iute
- 2 lingurite unt
- curry
- 1 lingurita de sos pesto ( la borcan )
si indepartati semintele.Puneti la copt , cu coaja in sus , cate 2 jumatati de ardei grasi
galbeni , verzi si rosii.Dupa 10 minute , puneti si restul de ardei la copt.
Indepartati coaja de pe cele 6 jumatati de ardei opti.
Spalati carnea , stergeti-o si prajiti-o in ulei , cate 10 minute pe fiecare parte.
Condimentati-o si pastrati-o la cald.
Tocati marunt , separat , dupa culoare , ardeii decojiti.Adaugati boiaua si o lingura
de unt peste ardeiul rosu , curry si restul de unt peste ardeiul galben ,
iar sosul pesto peste cel verde.Taiati carnea felii si ornati cu verdeata.
Umpleti cu sosurile rosu si verde cele 8 jumatati
de ardei ramase.Sosul galben se pune separat , pe farfurie.
Puteti servi cu fasole verde.
Durata : o ora
Felul : 2
Portii : 4
Kcal : 310/portie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu