luni, 26 septembrie 2011

Piept de pui cu sosuri colorate



Ingrediente :
  • 5 ardei grasi galbeni , mici
  • cate un ardei gras rosu si verde
  • 4 piepturi de pui
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 2 lingurite unt
  • curry
  • 1 lingurita de sos pesto ( la borcan )
Mod de preparare : incalziti cuptorul la 225 grade.Spalati ardeii , taiati-i in doua
si indepartati semintele.Puneti la copt , cu coaja in sus , cate 2 jumatati de ardei grasi
galbeni , verzi si rosii.Dupa 10 minute , puneti si restul de ardei la copt.
Indepartati coaja de pe cele 6 jumatati de ardei opti.
Spalati carnea , stergeti-o si prajiti-o in ulei , cate 10 minute pe fiecare parte.
Condimentati-o si pastrati-o la cald.
Tocati marunt , separat , dupa culoare , ardeii decojiti.Adaugati boiaua si o lingura
de unt peste ardeiul rosu , curry si restul de unt peste ardeiul galben ,
iar sosul pesto peste cel verde.Taiati carnea felii si ornati cu verdeata.
Umpleti cu sosurile rosu si verde cele 8 jumatati
de ardei ramase.Sosul galben se pune separat , pe farfurie.
Puteti servi cu fasole verde.

Durata : o ora
Felul : 2
Portii : 4
Kcal : 310/portie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu