Ingrediente :
- 1,5 kg de peste crap
- 1 pahar cu vin alb
- 3 cepe
- 1 capatana de usturoi
- 1 lamaie
- 2 foi de dafin
- ulei
- cimbru
- sare
- piper boabe
stea cel putin un sfert de ora.Cresteaza-l usor si in crestaturi pune boabe de piper ,
usturoi , felii de lamaie si cimbru.Asaza-l intr-o cratita lunga si pe langa el pune ceapa
taiata felii subtiri , foile de dafin si cativa catei de usturoi.Unge crapul cu ulei , toarna
vinul alb si lasa-l la cuptor aproximativ 25 de minute.Din cand in cand , stropeste-l
cu sosul din cratita.Serveste-l pe pat de salata , rosii si castraveti.
Durata : 40 de minute Sfat : Daca se scade prea mult inainte de a fi gata ,
Felul : 2 mai pune putina apa sau vin
Portii : 3-4
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu