luni, 26 septembrie 2011

Rosii de icre si surimi


Ingrediente :
  • 100 g surimi
  • 50 g icre
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu zeama de lamaie
  • 1 lingurita cu zeama de mustar
  • 5 linguri cu apa
  • 8 rosii
  • ulei
  • sare
Mod de preparare : pune intr-un castron icrele frecate cu sare.Adauga zeama de
lamaie , mustarul si bate bine cu furculita.Toarna treptata uleiul , ca sa se lege exact
ca la maioneza.Daca devin prea tari , adauga cate o lingurita cu apa rece , pentru a
se inmuia si a se inmulti.La final , pune ceapa tocata fin si potriveste de sare.Separat ,
pune rosiile , taie-le capacelul , goleste-le de miez si umple-le cu icre.
Serveste-le cu legume fierte si surimi riumenite fara ulei.

Durata : 45 de minute       Sfat : Surimi este un preparat din carne tocata de peste ,
Felul : 2                                          originar din japonia.Il gasesti in magazine
Portii : 4                                         sub forma de batoane congelate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu