Ingrediente :
- 3 cepe
- 3 catei de usturoi
- 1 bucatica de ghimbir
- 2 portocale
- 2 ardei iuti rosii
- 1 kg spata de porc
- sare si piper
- 3 linguri de ulei
- 300 ml vin de orez
- 400 ml supa de legume ( instant )
- 3 linguri sos de soia
- 5 cuisoare
- 500 g praz
si ghimbirul si tocati-le.Spalati portocala si indepartati coaja in fasii subtiri.
Stoarceti fructul.Spalati ardeii iuti , indepartati-le semintele si taiati-i inele.
Spalati carnea , stergeti-o si condimentati-o cu sare si piper.Adaugati ghimbirul ,
ceapa , usturoiul , ardeii si coaja de portocala , apoi supa , sucul de portocale ,
vinul din orez si sosul de soia.
Adaugatui cuisoarele si lasati la cuptor pentru cca. 75 de minute.
Spalati prazul , curatati-l si adaugati-l peste friptura in ultimele 15 minute.
Durata : 40 de minute Sfat : Se serveste cu vin rosu de buturuga
Felul : 2
Portii : 4
Kcal : 640/portie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu