Ingrediente :
- 1 kg de morcovi
- 150 g unt
- 2 lingurite cu zahar
- 2 catei de usturoi
- 500 g carne de vita
- sare
lizeaza zaharul pana capata o culoare maronie.Pune untul si amesteca bine.Adauga
morcovii si treptat toarna cateva linguri cu apa.Lasa sa fiarba inabusit.
Cand sunt gata , pune usturoiul zdrobit si un praf de sare.Mai lasa un pic pe foc , pana
zeama scade cat se poate de bine.
Serveste alaturi bucati de carne de vita fiarta sau inabusita la cuptor.
Durata : 30 de minute Sfat : dupa ce ai pus sote-ul fierbinte in farfurie , pune un
Felul : 2 cubulet de unt si presara putin busuioc si cimbru.
Portii : 4 Daca lasi prea mult zaharul pe foc ,
ai grija ca se amaraste
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu